HTML

Közép Európai Mediációs Intézet

Friss topikok

Címkék

INGYENES JOGI TANÁCSADÁS!

2014.09.15. 12:52 Mediáció

A Közép Európai Mediációs Intézet kiemelt célja, hogy hatékony segítséget nyújtson a mediációhóz való hozzáférés megteremtésében. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a mediáció minél szélesebb körben elterjedjen Magyarországon és hozzájáruljon egy kulturált, európai vitakultúra megteremtéséhez.

Intézetünk mindenki számára biztosítja az ingyenes jogi tanácsadást, melynek keretein belül részletes tájékoztatást adunk a mediációról, annak igénybevételi lehetőségeiről és azokról a területekről, melyekben a mediáció hatékonyan alkalmazható.

Forduljon hozzánk bizalommal és amennyiben megosztja velünk saját esetét, történetét, mi haladéktalanul kiértékeljük azt és javaslatot teszünk a következő lépsekre.

Non-profit civil szervezetként természetesen ez a szolgáltatásunk az Ön számára ingyenes. Az ingyenes jogi tanácsadó szolgálatunk jelenleg csak e-mailen elérhető. Írjon nekünk a kemi.mediacio@gmail.com e-mail címre!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kemi-mediacio.blog.hu/api/trackback/id/tr896700055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása